Coaching & supervisie

transformationeel, intuïtief & provocatief
Klik hier voor contact

Heb je behoefte aan coaching?

 • Wil je je meer ontspannen voelen in de hectiek van het bestaan?
 • Ben je zelf coach en zoek je een supervisor om je verder te ontwikkelen?
 • Wil je beter communiceren met je partner of ex? (zie ook relatiecoaching)
 • Ben je op zoek naar wat je echt wilt in je leven en werk?
 • Voel je dat je nu iets moet doen om straks burn-out te voorkomen?
 • Wil je je contact met jezelf en anderen verbeteren?
 • Verlang je ernaar je persoonlijke leiderschap te versterken?
 • Of heb je andere redenen een liefdevolle, uitdagende coach te zoeken?

‘In het gelijkwaardige contact van mens tot mens laat Karen mij inzien dat alles er mag zijn. Ik voel me daardoor gesteund, en voel kracht en vreugde.’

Peter Ruijgrok

ingenieur, Antea Group

Transformationeel coachen

Wil je weten hoe anderen mijn coaching hebben ervaren? Lees enkele reacties. Jouw werkelijke behoefte en doelstelling staan centraal. Ik stem mij op jou af en dan gebeurt er wat… Je kunt mijn manier van coachen transformationeel noemen. Je leert jezelf te observeren en over jezelf na te denken, waardoor je meer leiderschap over jezelf en je leven ontwikkelt. Je wordt bewuster en vrijer, je opent je geest en hart wat verder.

Mijn aanpak is eclectisch. Dat betekent dat ik van allerlei verschillende gedachtegoeden en stromingen gebruik maak, afhankelijk van mijn inschatting van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling. Tijdens het gesprek schakel ik tussen de zes coachhoudingen, zoals ik die in mijn eerste boek Wisselende contacten, de ontmaskering van de coachingsrelatie beschreven heb.

Je kunt meer over mijn ontwikkeling lezen in het stukje over mijn achtergrond. Bel of mail me voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Locaties

locatie Amsterdam

Amsterdam, AOC

Amsterdam, KW9 ( vlakbij CS)

Hooghalen, Drenthe

Het hoofddoel van coaching

is om je vermogen om je eigen doelen te bereiken te vergroten. Dit gebeurt door jezelf – je gedrag, gedachten, gevoelens –  te leren observeren. En door te leren reflecteren op je eigen ervaringen. Je leert te leren van jezelf.

Binnen of buiten

Coachen kunnen we binnen doen in Amsterdam. Of wandelend over het strand, in het Amsterdamse bos of zelfs op de Drentse heide.

Supervisie / coaching voor coaches

Aan de hand van jouw casuïstiek onderzoek je je eigen patronen en ontwikkel je je verder. Mijn uitgebreide ervaring, bewustZijn en mijn model van zes coachhoudingen staan in dienst van jouw proces. Ook ons contact in het hier en nu kan mooi materiaal zijn.

Congruent en provocatief coachen

Soms stel ik (socratische) vragen of houd ik je een spiegel voor. Dan weer reik ik je een analyse, kennis of ervaring aan of doen we een rollenspel of (mindfulness) oefening. In Drenthe of wandelend in het Vondelpark kunnen we ook van de natuur en de omgeving gebruik maken. Met liefde daag ik je uit om jezelf en je coachvraag in een ander perspectief te plaatsen. Ik houd namelijk ook erg van Provocatief Coachen. Met humor, speelsheid, drama en absurditeit prikkel ik je dan om te komen tot je eigen inzichten en antwoorden. Alleen dat doe ik niet teveel, want het is zo effectief, dat we dan wel heel snel klaar zijn…

Investering

Coachen & supervisie

Zakelijk:                € 175,-
ZZP/particulier:    € 150,-
tarieven per uur excl. 21% BTW

Strippenkaart:      € 1050,-
(8 gesprekken, alleen voor particulieren)

Soort coaching:

 • transformationeel
 • eclectisch & provocatief
 • intuïtief & analytisch
 • liefdevol confronterend
 • nuchter spiritueel
 • zacht zakelijk
 • mindful & organisch

 Mini-retraite alleen of samen

Naar mijn huisje aan het bos in Hooghalen kun je komen voor een uurtje coaching, maar ook voor een miniretraite van een halve of een hele dag onder mijn begeleiding.

Alleen of met je partner (zie relatiecoaching).

Ook een paar dagen in je eentje tot jezelf komen is hier mogelijk.

 

Vooruitkomen door even stil te staan

Leren leren van jezelf