Coaching

transformationeel, intuïtief & provocatief
Klik hier voor contact

Heb je behoefte aan coaching?

 • Wil je je meer ontspannen voelen in de hectiek van het bestaan?
 • Ben je zelf coach en zoek je begeleiding? (zie ook supervisie)
 • Wil je beter communiceren met je partner of ex? (zie ook relatiecoaching)
 • Ben je op zoek naar wat je echt wilt in je leven en werk?
 • Voel je dat je nu iets moet doen om straks burn-out te voorkomen?
 • Verlang je ernaar je contact met jezelf en anderen verbeteren?
 • Wil je empathischer, sensitiever of assertiever worden?
 • Of heb je andere redenen een liefdevolle, uitdagende coach te zoeken?

‘In het gelijkwaardige contact van mens tot mens laat Karen mij inzien dat alles er mag zijn. Ik voel me daardoor gesteund, en voel kracht en vreugde.’

Peter Ruijgrok

ingenieur, Antea Group

Transformationeel en provocatief coachen

Jouw werkelijke behoefte en doelstelling staan centraal. Ik stem mij op jou af en dan gebeurt er wat… Je kunt mijn manier van coachen transformationeel noemen. Je leert jezelf te observeren en over jezelf na te denken. Je leert te leren van jezelf. Zo haal je je eigen doelen steeds gemakkelijker. Je ontdekt je wezenlijke verlangens en behoeften. Je wordt bewuster en vrijer, je opent je geest en hart wat verder. Zo krijgt je verhouding met jezelf, met anderen en met het leven steeds meer helderheid, warmte en kleur. 

Mijn aanpak is eclectisch. Dat betekent dat ik van allerlei verschillende gedachtegoeden en stromingen gebruik maak, afhankelijk van mijn inschatting van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling. Tijdens het gesprek schakel ik tussen de zes coachhoudingen, zoals ik die in mijn eerste boek Wisselende contacten beschreven heb. Van de houding van de Boeddhist (Mindful coachen) tot die van de Uitdager (Provocatief Coachen).

Locaties

locatie Amsterdam

Amsterdam, AOC

Amsterdam, KW9 ( vlakbij CS)

Hooghalen, Drenthe

VIP COACHING

Ben je klaar voor een diepgaande transformatie? Om jezelf te bevrijden van alles dat je belemmert om helemaal tot bloei te komen? Het leven ten volle te leven? Ben je bereid serieus te investeren in jezelf? Wil je in korte tijd, met veel persoonlijke aandacht dit proces doorleven?
Dan is VIP COACHING iets voor jou.

Lees er meer over op de speciale pagina of bel me om af te stemmen: 06 24772669

Karen haalde het beste uit me naar voren, op een natuurlijke manier. Ze liet me het zelf doen. Ze prikkelde me, door oprechte vragen te stellen, voorbeelden te geven en bellen door te prikken. Ze is deskundig, heeft humor en is eerlijk.

Lees meer reacties van coachees.

Bregje van de Ven

dansdocent

Supervisie / coaching voor begeleiders

Begeleid je anderen met veel liefde en plezier bij hun ontwikkeling? Zou je ook zo graag weer eens die warme en scherpe aandacht zelf willen ontvangen? Van iemand met doorleefde wijsheid?
Aan de hand van jouw casuïstiek onderzoek je je eigen patronen, relatievoorstellen en de onderliggende behoeften. Mijn uitgebreide ervaring, bewustZijn en mijn model van zes coachhoudingen staan in dienst van jouw proces. Ons contact in het moment is daarbij mooi materiaal. Zoals ook jouw relatie met je coachee een belangrijke succesfactor en instrument is. De expertise die ik daarin heb ontwikkeld deel ik graag met je. Zie ook: supervisie.

Hoe gaat zo’n coachsessie?

Soms stel ik (socratische) vragen of houd ik je een spiegel voor. Dan weer reik ik je iets aan of doen we een (mindfulness)oefening. En net als je denkt dat het je te soft begint te worden, daag ik je met humor, speelsheid en fantasie uit om jezelf en je coachvraag in een ander perspectief te plaatsen. Zo kom je tot je eigen inzichten.

Kan ik iets voor je betekenen?

Voel het goed wat je leest? Of twijfel je nog?

Je kunt meer over mijn ontwikkeling en achtergrond lezen. Of mijn posts een tijdje volgen op Linkedin.

Natuurlijk kun je me ook gelijk bellen om je behoefte te bespreken en te onderzoeken of ik je daarbij van dienst kan zijn. Als je het fijner vindt me te mailen voor meer informatie of om een een afspraak te maken, is dat natuurlijk ook prima.

Investering

Coachen & supervisie

Zakelijk:                € 175,-
ZZP/particulier:    € 150,-
tarieven per uur excl. 21% BTW

Strippenkaart:      € 1050,-
(8 gesprekken, alleen voor particulieren)

Soort coaching:

 • transformationeel
 • eclectisch & provocatief
 • intuïtief & analytisch
 • liefdevol confronterend
 • nuchter spiritueel
 • zacht zakelijk
 • mindful & organisch

Mini-retraite alleen of samen

Naar mijn huisje aan het bos in Hooghalen kun je komen voor een  coachingsessie, maar ook voor een miniretraite van een halve of een hele dag onder mijn begeleiding.

We maken dan gebruik van de prachtige natuur om ons heen.

Je kunt ook met je partner komen (zie relatiecoaching).

 

 

Vooruitkomen door even stil te staan

Leren leren van jezelf