Miniretraite

geef een boost aan je bewustwordingsproces of relatie
klik hier voor contact

  Miniretraite van een halve of een hele dag

Als je voor een halve dag komt, arriveer je ’s ochtends om 9 uur of ’s middags rond 12.30 uur in mijn huisje aan het bos in Hooghalen (Drenthe). We beginnen of eindigen met een gezamenlijke lunch. We hebben vier uur lang de tijd om de diepte in te gaan met je coachvraag. Meer dan bij een regulier coachingsgesprek hebben we de mogelijkheid om de stilte te benutten, te mediteren en inquiries en (lichaams)oefeningen te doen. We kunnen naar buiten en de natuur gebruiken in het proces. Natuurlijk alles afgestemd op jouw behoefte op dat moment. Je geeft met deze miniretraite een mooie boost aan je bewustwordingsproces.

Als je er wel 24 uur tussenuit kunt en wilt, arriveer je rond lunchtijd en vertrek je de volgende dag na de lunch. Je slaapt in een B&B in de buurt. Door de langere duur en de overnachting, ben je echt even in een heel andere wereld. Jouw binnenwereld. Met een frisse kijk op jezelf en de wereld nemen we na een dag weer afscheid van elkaar.

Deze miniretraites zijn ook zeer geschikt voor stellen die toe zijn aan een relatie-APK. Door de rust, tijd en intensiteit gaan we als vanzelf met elkaar de diepte in. Zo leg je een prachtige basis voor jullie verdere ontwikkeling in de relatie of voor een heel andere vorm van relatie (zoals ‘gescheiden ouders, die goed met elkaar omgaan’).

Bel of mail me als je het gevoel hebt dat dit iets voor jou of jullie kan zijn. Ik beantwoord graag je eventuele vragen en we kunnen samen onderzoeken of het echt past.

Investering:

Miniretraite 4 uur  

incl. lunch

Particulier. :         € 425,-

Relatiecoaching: €  525,-

Non Profit / ZZP: €  425,-  excl. 21% BTW

Bedrijven:            €  650,-  excl. 21% BTW

Weekendtoeslag: €  125,-

Miniretraite 24 uur (2 x 4 uur  coaching)

excl B&B/diner, incl 2 x lunch

Particulier:            €   700,-

Relatiecoaching:   €   900,-

Non Profit / ZZP:   €    700,-   excl. 21% BTW

Bedrijven:              € 1.150,- excl. 21% BTW

Weekendtoeslag:   €   250,-

 

 

 

In het wachten

Het niet-doen

In de eenvoud

De pure openheid

Blijkt de leegte vol

Volledig

Het onbegrensde zelf

Een met het geheel

Alle opgedane ervaringen

Pijn, verdriet en vreugde

Alle verworven kennis

Bezinkt en bundelt zich

Tot intuïtie

Creatiekracht

Wezenlijke wijsheid

En liefde, totale liefde

© Karen Walthuis, 2016

 

Op de prachtige heide van Hooghalen heb ik, tussen de Schotse Hooglanders, een inspirerende mini-retraite met Karen Walthuis gehad. Op een zonnige middag heb ik ervaren hoe je in stilte komt tot nieuwe inzichten over jezelf en hoe je echt kan ontspannen.‘ 

Pedro Kooistra, projectmanager Antea Group

 

vooruitkomen door stil te staan

bij jezelf in de natuur