Miniretraite

geef een boost aan je bewustwordingsproces of relatie
klik hier voor contact

Miniretraite van een halve of een hele dag

Als je voor een halve dag komt, arriveer je ’s ochtends om 9 uur of ’s middags rond 12.30 uur in mijn huisje aan het bos in Hooghalen (Drenthe). We beginnen of eindigen met een gezamenlijke lunch. We hebben vier uur lang de tijd om de diepte in te gaan met je coachvraag. Meer dan bij een regulier coachingsgesprek hebben we de mogelijkheid om de stilte te benutten, te mediteren en inquiries en (lichaams)oefeningen te doen. We kunnen naar buiten en de natuur gebruiken in het proces. Natuurlijk alles afgestemd op jouw behoefte op dat moment. Je geeft met deze miniretraite een mooie boost aan je bewustwordingsproces.

Als je er wel 24 uur tussenuit kunt en wilt, arriveer je rond lunchtijd en vertrek je ook weer om die tijd. Je slaapt in een B&B in de buurt. Behalve de hierboven beschreven contactmomenten, zal ik je ook regelmatig alleen laten. Soms breng ik je naar een bijzondere plek en laat ik je met een vrij geformuleerde opdracht achter. Dat geeft rust en ruimte om te voelen, reflecteren en eventueel te schrijven. Of je gaat een stuk lopen of fietsen. Je bent even in een heel andere wereld. Jouw binnenwereld. Met een frisse kijk op jezelf en de wereld nemen we na een dag weer afscheid van elkaar.

Deze miniretraites zijn ook zeer geschikt voor stellen die toe zijn aan een relatie-APK. 

Bel of mail me als je het gevoel hebt dat dit iets voor jou of jullie kan zijn. Ik beantwoord graag je eventuele vragen en we kunnen samen onderzoeken of het echt past.

Investering:

Miniretraite 4 uur  
incl. lunch
Particulier. :         € 375,-  incl. 21% BTW
Non Profit / ZZP: € 375,-  excl. 21% BTW
Bedrijven:            € 500,-  excl. 21% BTW

Miniretraite 24 uur
excl B&B/diner, incl 2 x lunch
Particulier:           € 600,-  incl. 21% BTW
Non Profit / ZZP:  € 600,- excl. 21% BTW
Bedrijven:             € 850,- excl. 21% BTW

 

 

 


In het wachten

Het niet-doen
In de eenvoud
De pure openheid

Blijkt de leegte vol
Volledig
Het onbegrensde zelf
Een met het geheel

Alle opgedane ervaringen
Pijn, verdriet en vreugde
Alle verworven kennis
Bezinkt en bundelt zich

Tot intuïtie
Creatiekracht
Wezenlijke wijsheid
En liefde, totale liefde


© Karen Walthuis, 2016

 


Op de prachtige heide van Hooghalen heb ik, tussen de Schotse Hooglanders, een inspirerende mini-retraite met Karen Walthuis gehad. Op een zonnige middag heb ik ervaren hoe je in stilte komt tot nieuwe inzichten over jezelf en hoe je echt kan ontspannen.
‘ 

Pedro Kooistra, projectmanager Antea Group

 

vooruitkomen door stil te staan

bij jezelf in de natuur