Training, teamcoaching en procesbegeleiding

voor coaches, leiders, teams en organisaties
tulp van training coachen Amsterdam

Training op maat

Graag creëer ik een prikkelende lezing, training, teamcoaching, intervisiebegeleiding of ander ontwikkeltraject speciaal voor je team of organisatie.
Zullen we een afspraak maken om jullie behoefte te inventariseren?
Of lees eerst enkele ervaringen van organisaties met mijn trainingen en procesbegeleiding.

grote waardering voor haar steeds doorgaande zoektocht naar de kern van het functioneren van mensen en organisaties’

Lees meer over deze en andere referenties

Open inschrijving

Voor (ervaren) coaches, trainers en coachende leiders zijn er leergangen en eendaagse workshops, waarvoor je je individueel kunt inschrijven, waarover hieronder meer. Ook zijn er nu open intervisiegroepen voor leiders. Hoe beter je jezelf kent, hoe vrijer en effectiever je bent.

Trainingen voor coaches, trainers en leiders

Tijdens mijn trainingen en workshop leer en reflecteer je op verschillende niveaus: je persoonlijke bewustwording, je ontwikkeling als coach, trainer of leider en op wat er in de interactie in de groep gebeurt. Je onderzoekt je eigen innerlijke houding en hoe je daarmee je verhouding met de Ander vormgeeft. Ieder contact in het hier en nu is daarbij ‘materiaal’. Als trainer laat ik voortdurend zelf de zes coachhoudingen uit mijn eerste boek Wisselende contacten zien. En we oefenen met de houdingen en de bijbehorende interventies. Meestal wordt de houding van De Uitdager, waarin je paradoxale en provocatieve interventies pleegt, het spannends gevonden. In de Leergang Coachen vanuit zes houdingen en de Leergang Coachend Leiderschap werken we naar die houding toe. In de Leergang De Uitdager gaan we vijf dagen de provocatieve luchtige diepgang in. We werken in een open en veilige sfeer, met ruimte voor stilte en bezinning, maar ook voor humor en (zelf)relativering. Als je doorklikt op de Leergang of Workshop van je voorkeur, krijg je meer beeld en gevoel bij wat je kunt verwachten.

‘Dankjewel, Karen, voor alles. Ik heb van je geleerd, als persoon en professional, je kracht, je kwetsbaar zijn en de wijze waarop die beiden zich mogen verstrengelen, je warmte… en dat alles neem ik mee op mijn verdere pad.’

Marianne Burggraaff

trainer

‘Ik heb nu zelf gevoeld hoe ik als trainer het best om kan gaan met weerstand in de groep.’

Lees meer reacties van deelnemers

Wezenlijk contact

Elkaar echt zien en horen vergt bewustZijn en is de basis voor:

  • effectieve communicatie
  • stimulerende samenwerking
  • bezielend coachen en leiden
  • een gezonde organisatie
  • floreren van jezelf en de Ander
  • goede relaties

Over de zes coachhoudingen en de coachingsrelatie lees je in mijn eerste boek:

 

coachen, coachend leidinggeven en samenwerken

vanuit wezenlijk contact met jezelf en de ander