VIP coaching

Transformationeel en intens
klik hier voor contact

Wil jij:

  • nu echt die doorbraak ervaren?
  • je volledige potentieel gaan benutten?
  • leven met de handrem eraf?
  • die overbodige ballast, die je al zo lang met je meezeult, achterlaten?
  • de stemmen die je tegenhouden tot zwijgen brengen?
  • je kwaliteit van leven behoorlijk verbeteren?

VIP coaching

Als jij ten volle wilt leven, bevrijd van remmingen en echt in jezelf wilt investeren, ben jij de juiste coachee voor deze speciale VIP coaching.
Drie maanden lang sta ik dagelijks tot je beschikking. We doen twee keer een 24 uurs retraite in Drenthe, iedere week een coachingsgesprek en iedere dag hebben we even contact.  Drie maanden waarin je het echt aangaat met jezelf!

‘Ik heb van je geleerd, als persoon en professional, je kracht, je kwetsbaar zijn en de wijze waarop die beiden zich mogen verstrengelen, je warmte… en dat alles neem ik mee op mijn verdere pad.’

Marianne Burggraaff

trainer

Transformationeel coachen

Jouw werkelijke behoefte en doelstelling staan centraal. Ik stem mij op jou af en dan gebeurt er wat… Je kunt mijn manier van coachen transformationeel noemen. Je leert jezelf te observeren en over jezelf na te denken. Je leert te leren van jezelf. Zo haal je je eigen doelen steeds gemakkelijker. Je ontdekt je wezenlijke verlangens en behoeften. Je wordt bewuster en vrijer, je opent je geest en hart wat verder. Zo krijgt je verhouding met jezelf, met anderen en met het leven steeds meer helderheid, warmte en kleur.

Mijn aanpak is eclectisch. Dat betekent dat ik van allerlei verschillende gedachtegoeden en stromingen gebruik maak, afhankelijk van mijn inschatting van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling.

Mindful en provocatief coachen

Tijdens het gesprek schakel ik tussen de zes coachhoudingen, zoals ik die in mijn eerste boek Wisselende contacten beschreven heb. Van de houding van de Boeddhist (Mindful coachen) tot die van de Uitdager (Provocatief Coachen).

Soms stel ik (socratische) vragen of houd ik je een spiegel voor. Dan weer reik ik je een analyse, kennis of ervaring aan of doen we een rollenspel. Tijdens wandelingen  gebruiken we ook  de natuur en de omgeving. Zeker tijdens de miniretraite, waarin stilte en mindfulness oefeningen verdieping geven. En net als je denkt dat het je te soft begint te worden, daag ik je met humor uit om jezelf en je coachvraag in een ander perspectief te plaatsen. Met liefde, speelsheid, fantasie, drama en absurditeit prikkel ik je dan om te komen tot je eigen inzichten en antwoorden. 

Mag ik dit voor je betekenen?

Voel het goed wat je leest? Of twijfel je nog?

Je kunt meer over mijn ontwikkeling en achtergrond lezen. Of mijn posts een tijdje volgen op Linkedin.

Natuurlijk kun je me ook gelijk bellen om je behoefte te bespreken en te onderzoeken of ik je daarbij van dienst kan zijn. Als je het fijner vindt me te mailen voor meer informatie of om een een afspraak te maken, is dat natuurlijk ook prima.

De 24 uurs retraites

Met een rijke lunch ontvang ik je in mijn huisje aan het bos in Hooghalen. De volgende dag vertrek je ook weer na een gezamenlijke lunch. Je slaapt in een B&B in de buurt. Je bent echt even in een heel andere wereld. In de stilte van de natuur ontdek je jouw binnenwereld. We wandelen, praten, zijn stil, mediteren, doen inquiries, of wat je maar nodig lijkt te hebben om daar te komen waar je wilt zijn.

‘Zodra ik hier bij je huisje aankom, voel ik me onspannen en meer aanwezig zijn in het hier en nu’, zei mij laatst een coachee. En ik kan het alleen maar beamen.

Op de prachtige heide van Hooghalen heb ik, tussen de Schotse Hooglanders, een inspirerende miniretraite met Karen Walthuis gehad. Op een zonnige middag heb ik ervaren hoe je in stilte komt tot nieuwe inzichten over jezelf en hoe je echt kan ontspannen.‘ 

Peter Kooistra

Projectmanager, Antea Group

Investering VIP coaching

Particulier/ZZP:
€ 7.550,-,-  (excl. 21% BTW)
Zakelijk:
€ 9.475,-  (excl. 21% BTW)

Inclusief vier lunches en het boek ‘Hoe word ik echt rijk? – een frisse kijk op ons moderne bestaan’. 

Exclusief overnachtingen

Niet-doen

In het wachten

Het niet-doen

In de eenvoud

De pure openheid

Blijkt de leegte vol

Volledig

Het onbegrensde zelf

Een met het geheel

Alle opgedane ervaringen

Pijn, verdriet en vreugde

Alle verworven kennis

Bezinkt en bundelt zich

Tot intuïtie

Creatiekracht

Wezenlijke wijsheid

En liefde, totale liefde

© Karen Walthuis, 2016

Volledig tot je recht komen in het leven

door te investeren in jezelf