Workshop zes coachhoudingen

empathisch beïnvloeden voor coaches, leiders en andere begeleiders

De coachingsrelatie als instrument

Heb je mijn boek Wisselende contacten, de ontmaskering van de coachingsrelatie al gelezen? Tijdens deze trainingsdag komt het tot leven. Je ervaart hoe het is om te coachen en gecoacht te worden vanuit de zes coachhoudingen. Je voelt de kracht van echt contact. Je wordt je bewuster van je eigen houding en de effecten ervan. Je ziet hoe je spelenderwijs meer uit de coachingsrelatie kunt halen. Je hebt verschillende interventies geoefend van resultaatgericht tot intuïtief provocatief.

Download en lees alvast het artikel Wat voor een coach bent u?

Voor wie?

Aan de workshop doen coaches, coachende leiders, mediators, trainers en andere mensen mee, die veel communiceren en hun invloed in het persoonlijke contact willen vergroten. Het is een mooie introductie op de Leergang Coachen en Leergang Coachend Leiderschap vanuit zes houdingen. Doe de zelftest voor coaches of voor leiders en je weet binnen een paar minuten wat jouw favoriete houdingen zijn…

contact
aanmelden
reacties

Intense dag

Wat steeds weer wonderlijk mooi is van zo’n dag, is dat er direct een sfeer van openheid en verbondenheid ontstaat. Er wordt tijdens de dag veel gelachen, terwijl we elkaar coachen op het niveau van diepgaande gevoelens, drijfveren en patronen. Deelnemers vinden het meestal heel bijzonder om te ervaren weinig je soms hoeft te doen als coach, zoals in de houding van praatpaal of boeddhist, om toch effectief te Zijn. En hoe leuk coachen is als je jezelf als instrument gebruikt! Kortom, het is een dag vol energie, ontdekkingen en contact.

workshop spelen met de coachingsrelatie

de zes coachhoudingen

Werkvormen

  • Plenaire oefeningen
  • Demonstraties
  • Coachen van elkaar
  • de ‘zes houdingen drill’
  • Enige theorie
  • Bespreking van je vragen

Planning & Investering

Donderdag 8 februari 2018
Open inschrijving:
€ 395,- p.p. voor bedrijven en € 295,- voor ZZP en non-profit
incl. koffie/thee/lunch, excl. 21% BTW

Voor je eigen groep of organisatie maak ik graag een offerte op maat.

wisselende contacten cover

Een dag vol contact, inzicht en inspiratie