Voor organisaties

die zich blijven ontwikkelen
Contact? bel: 06 24772669
tulp van training coachen Amsterdam

Wat is uw behoefte?

  • Een meer coachende leiderschapsstijl?
  • Een verdiepingsopleiding voor uw coaches?
  • Een prikkelende teamcoaching?
  • Verbeterde samenwerking tussen teams (in conflict)?
  • Intervisiebegeleiding?

‘…grote waardering voor haar steeds doorgaande zoektocht naar de kern van het functioneren van mensen en organisaties…’

Lees meer over deze en andere opdrachtgevers

Teamcoaching

(Management) Teams die meer uit hun samenwerking willen halen, begeleid ik op organische wijze. Ik beschik over een breed arsenaal aan instrumenten dankzij mijn jarenlange ervaring. Het verlangen van het team is het uitgangspunt. (Zelf)inzicht, begrip, effectieve samenwerking en (persoonlijk) leiderschap de resultaten. 

Leiderschap en samenwerking

Graag kom ik bij u langs om de behoefte van uw organisatie te inventariseren. Daarna maak ik een voorstel op maat. Kern van mijn aanpak is dat mensen leren te reflecteren op (de effecten van) hun gedrag, gedachten, behoeften en gevoelens. Hierdoor verbetert de communicatie en samenwerking direct. Ik werk met analytische scherpte, luchtige diepgang en liefdevolle confrontatie. Zullen we een afspraak maken? U bereikt mij direct op:  06 24772669

Teamcoaching MT WSB Solutions

‘De snelle veranderingen in de IT-branche vragen veel van ons. Daarom riepen we de hulp van Karen in om onze onderlinge samenwerking en effectiviteit als MT te verbeteren. Ze doet dit op een soms confronterende maar altijd plezierige manier die ons als MT en als personen helpt groeien!’

Jan Penning

Managing Director, WSB Solutions

leergang coachen vanuit zes houdingen

de zes coachhoudingen

Coachend leidinggeven en (provocatief) coachen

Voor het ontwikkelen van een meer coachende stijl van leidinggeven en de bijbehorende coachende vaardigheden, heb ik een eigen gedachtegoed en de Leergang Coachend Leiderschap ontwikkeld, waarin het relationele aspect van mensen begeleiden centraal staat. Leiders leren effectiever te beïnvloeden door zich bewuster te zijn van hun eigen houding en de manier waarop ze zich verhouden tot de Ander. En door echt te leren luisteren en zich af te stemmen op de wereld en werkelijke behoefte van hun medewerker.

Voor ervaren (interne) coaches is verzorg ik graag een Leergang Coachen waarin zij diepgaand leren werken met de coachingsrelatie, de zes coachhoudingen en met de uitdagende houding (Provocatief Coachen) in het bijzonder.

Mijn model van zes coachhoudingen biedt een mooie kapstok voor de trainingsprogramma’s en is een effectief reflectie-instrument voor coaches en coachende leiders.

De zes coachhoudingen staan in mijn boek Wisselende contacten, de ontmaskering van de coachingsrelatie. 

Individuele coaching

Voor medewerkers met ontwikkelvragen of medewerkers die dreigen uit te vallen door stress of conflict, ben ik een liefdevolle, analytische en uitdagende coach. Over mijn visie op en manier van coachen, leest u hier meer.

‘Karens humor en warme, respectvolle omgang geven een veilig gevoel bij het oefenen’.

Maria van Os

Adviseur P&O, Woonst. St. Joseph

Intervisiebegeleiding

Medewerkers leren het meest van elkaar. Gaat u intervisiebijeenkomsten organiseren? Wanneer ik deze begeleid, bent u zeker van een optimaal leereffect. Als u hier doorklikt, weet u meer over mijn aanpak.

Interactieve lezing

Bent u op zoek naar een interactieve lezing, die raakt en inspireert? Bijvoorbeeld over provocatief coachen? Of over dienstbaar leiderschap als K.P.I.? Of een Frisse Kijk op van alles?

Zie mijn prikkelende aanbod

(team)coachen, coachend leidinggeven en samenwerken

vanuit wezenlijk contact met jezelf en de Ander
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl