Miniretraite

individueel of met je partner
klik hier voor contact

Miniretraite

Als je je coachvragen en thema’s in alle rust aan wilt gaan, kom je voor een individuele retraite naar Drenthe. Dat geeft je de mogelijkheid om op een dieper niveau te werken, met behulp van de stilte en de natuur. Afgestemd op jouw behoefte op dat moment. De persoonlijke aandacht geeft je ontwikkeling een boost! 

Een halve dag

Als je voor een halve dag (4 uur) komt, arriveer je ’s ochtends om 9 uur of ’s middags rond 12.30 uur in mijn huisje aan het bos in Hooghalen (Drenthe). We beginnen of eindigen met een gezamenlijke lunch. Zo hebben we vier uur lang de tijd om je coachvragen aan te pakken. Van mindful tot provocatief. Van verstandelijk tot intuïtief.

Op de prachtige heide van Hooghalen heb ik, tussen de Schotse Hooglanders, een inspirerende miniretraite met Karen Walthuis gehad. Op een zonnige middag heb ik ervaren hoe je in stilte komt tot nieuwe inzichten over jezelf en hoe je echt kan ontspannen.‘ 

Peter Kooistra

Projectmanager, Antea Group

24 uurs retraite

Als je er wel 24 uur tussenuit kunt en wilt, arriveer je rond lunchtijd en vertrek je de volgende dag na de lunch. Je slaapt in een B&B in de buurt. Door de langere duur en de overnachting, ben je echt even in een heel andere wereld. Jouw binnenwereld. Met een frisse kijk op jezelf en je coachvragen nemen we na een dag weer afscheid van elkaar.

Waarom zou je het doen?

Soms zeggen beelden meer dan woorden…

Samen in retraite

Deze miniretraites zijn ook zeer geschikt voor stellen die toe zijn aan een relatie-APK. Door de rust, tijd en intensiteit gaan we als vanzelf met elkaar de diepte in. Zo leg je een prachtige basis voor jullie verdere ontwikkeling in de relatie. Of voor het vormgeven van een ander soort relatie.  Zoals evolueren naar ‘gescheiden ouders, die goed met elkaar omgaan’.

Spreekt het je wel aan?

Je kunt me natuurlijk bellen om af te stemmen of zo’n miniretraite iets voor je is op dit moment.

Op de pagina over coaching kun je meer lezen over mijn manier van coachen. Of we beginnen met een uur of meer ‘gewone’ coaching. En als dat bevalt, maken we een afspraak voor een van de miniretraites.

Investering retraite halve dag

Particulier:        € 425,- (incl. BTW)
Relatiecoaching: € 525,- (incl. BTW)

Non Profit/ZZP:
€ 425,-  (excl. 21% BTW)
Bedrijven:
€ 650,-  (excl. 21% BTW)
Weekendtoeslag: € 125,-

Inclusief lunch

Investering retraite hele dag

Particulier:           € 700,- (incl. BTW)
Relatiecoaching:  € 900,- (incl. BTW)
Non Profit/ZZP:
€ 700,- (excl. 21% BTW)
Bedrijven:
€ 1.150,- excl. 21% BTW
Weekendtoeslag: € 250,-

Inclusief lunches en exclusief de kosten van Bed & Breakfast en diner

‘Ik ging in retraite vanwege een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven, in korte tijd: ik ging scheiden, verloor mijn baan en mijn huis. Ik was mijzelf aan het verliezen; ik voelde een overvloed aan frustratie, onbegrip en boosheid. Tijdens de twee 24-uursretraites bij Karen heb ik mijn hart kunnen luchten en mijn hoofd kunnen legen. En Karen had de lastige opgave om die warboel aan de emoties, overtuigingen en aannames te benoemen, ontrafelen en ordenen. Althans, dat was wat ik nodig had en zij voelde dat perfect aan. Met haar humor, kennis en geduld is het haar gelukt mij de inzichten te geven die ik nodig had om te begrijpen. Sindsdien is de weg naar herstel ingezet. De twee verhalen die totaal los van elkaar aan het bestaan waren, hart vs hoofd, komen weer samen en zijn nu weer vaker gesynchroniseerd. Wat een rust…  

De prachtige omgeving, het lekkere eten en het ontspannen gezelschap. Een geweldige mix. Karen heeft mij onder andere met behulp van verschillende oefeningen laten zien, horen en voelen waar ik aan kan werken. Door inzicht te geven in mijn eigen handelen, denken en voelen. Confronterend en daardoor helend.’

Elmer Schmidt

vooruitkomen door stil te staan

bij jezelf in de natuur
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl