Teamcoaching

naar effectiever en plezieriger samenwerken
Contact? bel: 06 24772669
tulp van training coachen Amsterdam

Teamcoaching

  • Wil je meer uit de samenwerking halen?
  • De onderlinge communicatie  een boost geven?
  • Met elkaar een sociaal en psychologisch veilige werkomgeving vormen?
  • De onderlinge verschillen meer waarderen en ervan leren

Teamcoaching op maat

Eerst inventariseren we de doelen en behoeftes van jou en jouw team. Dan maak ik een voorstel op maat. Kern van mijn aanpak is dat de teamleden stilstaan bij wat ze doen, denken en voelen. De manier waarop we dit doen, stemmen we af op de teamleden. Hoe dan ook ontstaan er inzichten in wat er gebeurt en wat anders kan. De samenwerking verbetert direct. 

‘De snelle veranderingen in de IT-branche vragen veel van ons. Daarom riepen we de hulp van Karen in om onze onderlinge samenwerking en effectiviteit als MT te verbeteren. Ze doet dit op een soms confronterende maar altijd plezierige manier die ons als MT en als personen helpt groeien!’

Jan Penning

Managing Director, WSB Solutions

Wat is teamcoaching?

Als externe teamcoach begeleid ik jullie bij jullie ontwikkeling als team. En daarmee ook als groep individuen. Ik stem af op wat er speelt in jullie team. En op wat jullie willen en nodig hebben. Daarbij maak ik gebruik van mijn uitgebreide gereedschapskist en de zes coachhoudingen. Het zijn meestal redelijk organische processen, waarbij het afgesproken doel steeds als leidraad in mijn achterhoofd meedoet. 

Haar kracht is dat ze een grote mate van zich-zelf-zijn combineert met een onbevangen directheid, durven doorvragen en naar de essentie zoeken. Ik heb grote waardering voor haar steeds doorgaande zoektocht naar de kern van het functioneren van mensen en organisaties.’

Lees meer over deze en andere opdrachtgevers

Wat doet een teamcoach?

Teamcoaching kan allerlei vormen aannemen. Zo coach ik teams door bij hun overleg te zijn en terug te geven wat ik zie. Of we onderzoeken aan de hand van Kernkwaliteiten of LIFO hoe de teamleden elkaars talent kunnen gebruiken. Ooit coachte ik een MT bij het schrijven van een boek als teambuildingsactiviteit. Mijn opdrachtgever en ik schreven hierover  een artikel: ‘We hebben al een boek’.

Teamcoaching

Op kantoor, extern of lekker buiten…

Teamcoaching MT WSB Solutions

je team verder ontwikkelen

vanuit wezenlijk contact met elkaar
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl