opent je geest en hart

met coaching, training, lezingen en publicaties
Kennismaken? bel: 06 24772669Meld je aan voor de nieuwsbrief de Blikopener
Wat willen we? Relatiecoaching in Drenthe!

Wat willen we? Relatiecoaching in Drenthe!

‘Ik wil graag onderzoeken of ik deze relatie nog wel wil’, zegt de vrouw. ‘Voor mij is de retraite geslaagd als we goede afspraken hebben over hoe we verder kunnen met elkaar’, zegt de man. Het is het begin van een miniretraite in Drenthe. We zitten in de schaduw van de twee grote beuken, de grote natuurlijke parasols, in mijn tuin aan het bos. Het zou een mooie, liefdevolle en intense middag worden. Lees hoe het verder ging.

Op de Drentse heide gebeurt het!

Op de Drentse heide gebeurt het!

‘Weet je wat het is, Karen’, zei mijn coachee, terwijl we over de Drentse heide wandelen, ‘dankzij ons gesprek van gisteren, en de oefeningen die we hebben gedaan, voel ik al zoveel ruimte in mijzelf. Ik voel me een beetje verlicht.’ Het is de ochtend van de 24-uurs miniretraite in Drenthe. De vorige middag hebben we in de tuin zitten praten, wat mindfulness-oefeningen gedaan en tijdens een wandeling over de heide zowel gepraat als in stilte gewandeld. Krijg meer beeld bij wat er nou kan gebeuren tijdens zo’n lange coachingssessie.

Vloeiend scheiden

Vloeiend scheiden

‘Mama, weet je wat ik zo fijn vind? Dat jullie destijds van jullie scheiding geen gedoe hebben gemaakt, daarom is het voor mij eigenlijk helemaal geen ding geweest. Toen niet, nu ook niet, trouwens.’ Lees meer over de ervaring van mijn dochter.

Alwetende vader gezocht

Alwetende vader gezocht

‘Ons land heeft nu een sterke premier nodig, die zegt hoe het zit met dat Corona en wat we precies moeten doen om het te stoppen!’ of: ‘Corona is één groot excuus van de leiders om ons, het volk, te onderdrukken.‘ Even doorvragen bij beide kennissen, gaf mij inzicht in de onderliggende behoeften en gevoelens. En in wat ons te doen staat. Denk je mee?

Karen Walthuis

Karen Walthuis

blikopener, coach, trainer, schrijver, psycholoog, co-ouder, levenskunstenaar

Ik open geesten en harten
voor meer individuele levensvreugde,
wezenlijkere verbinding en
en een bewustere samenleving.

Persoonlijk kennismaken? Mail of bel me dan even.

Even stilstaan bij jezelf

maakt je bewuster, effectiever en vrijer
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl