Relatiecoaching

samen ontwikkelen
klik hier voor contact

Relatiecoaching of relatietherapie?

Wat is het verschil tussen relatiecoaching en relatietherapie? Als jullie de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden, ben ik graag jullie relatiecoach.

  • Verlangen jullie ernaar echt contact en intimiteit te ervaren met elkaar?
  • Komen jullie in patronen waar jullie liever uit willen?
  • Willen jullie je samen ontwikkelen in de relatie?
  • Heeft jullie relatie een onderhoudsbeurt nodig?

Als jullie een relatiecrisis ervaren, kijk dan verder op relatietherapie.

Contact verdiepen

In ons hectische bestaan verwaarlozen we makkelijk het contact met elkaar. Ik begeleid jullie graag bij het herstellen en/of verdiepen van jullie contact met jezelf en elkaar. Ook als je een alternatieve relatievorm gekozen hebt (polyamoreus, open, etc), ben je van harte welkom.

Wat is relatiecoaching?

Relaties hebben onderhoud nodig. Jullie veranderen, dus jullie relatie ook. Bovendien worden in de liefdesrelatie oude patronen en pijnen getriggerd. Deze kunnen jullie uit elkaar drijven. Met relatiecoaching kunnen die triggers juist een bron van groei en zelfbevrijding worden. Voorwaarde is wel dat jullie allebei bereid zijn om over jezelf – je eigen gedrag, gedachten en gevoelens – na te denken.

Hoe gaat relatiecoaching?

Samen onderzoeken we jullie patronen, verwachtingen, aannames, gevoelens en verlangens. Dat doe ik met vragen, door jullie een spiegel voor te houden, of een oefening te doen. Ik werk eclectisch en vanuit zes coachhoudingen. Soms zal ik jullie provocatief coachen: met humor en liefde een beetje uitdagen.

Kijk ook naar de relatieretraite

Wat levert coaching op?

  • je verlangens beter kennen en uiten
  • meer contact en intimiteit
  • opener en vrijer communiceren
  • dieper inzicht in jezelf en elkaar
  • handvatten om samen verder te groeien.
  • verbinding vanuit autonomie

Wat kost relatiecoaching?

Losse gesprekken kosten €160,- per uur (excl. 21% BTW). Strippenkaart: we voeren acht gesprekken en jullie betalen zeven gesprekken. Deze acht gesprekken kosten jullie dan €1120,- exclusief 21% BTW. Dit zijn particuliere tarieven. Zakelijk kost een uur coaching € 195,- per uur, exclusief 21% BTW.

 

‘Karen heeft ons tijdens het coachtraject gespiegeld met ons gedrag, emoties en met name behoeften die eronder liggen. Hierdoor zijn wij niet alleen als stel tot inzichten gekomen over onze patronen, maar ook als individuen. Haar manier van coaching gaat gepaard met veel humor, zonder het weg te lachen, duidelijke observaties en hier en daar provocatie om de spiegel duidelijk te zien en te voelen. Wij zullen haar zeker op blijven zoeken en raden haar dan ook zeker aan!’

Merel & Lex

Locatie WG Plein

Ik ontvang je graag in het Amsterdams Ondernemers centrum (AOC) op het WG Plein:

 

 

Locatie Amsterdam bij CS

Of in Amsterdam aan de Kromme Waal 9, op een paar minuten lopen van het Centraal Station:

 

Amsterdamse Bos

Ook doe ik graag een wandelend coachingsgesprek met je in het Amsterdamse bos. We spreken dan af bij de Bosbaan, waar je goed kunt parkeren.

Locatie Hooghalen

Daarnaast is er mijn Drentse locatie. In alle rust, binnen of buiten. Vanuit mijn huisje aan het bos, kunnen we prachtig wandelen door de Drentse natuur:

 

Even stilstaan met elkaar

om vrolijker verder te gaan.
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl