Workshops en leergangen

voor coaches, trainers, coachende leiders, opleiders en andere begeleiders
Ja, ik wil meedoen!Eerst even telefonisch contact.

Trainingen begeleiden

Met mijn workshops en leergangen richt ik mij op professionele begeleiders die wezenlijke verdieping zoeken. Die meer willen halen uit de begeleidingsrelatie als instrument. Die hun eigen vrije coachstijl verder willen ontwikkelen. En die op liedevolle en speelse wijze hun coachees wat meer willen uitdagen (provocatief). Meer over mijn visie op het trainen en coachen van groepen lees je hier.

Trainingen coachen

Bekijk de video om te weten wat de kern is van mijn trainingen coachen.

Trainingen voor coaches, trainers, opleiders, begeleiders en leiders

Tijdens mijn trainingen en workshop staan je innerlijke houding en hoe je jezelf van daaruit verhoudt tot de Ander centraal. Ieder contact in het hier en nu is daarbij ‘materiaal’. Met elkaar onderzoeken we relationele aspecten als macht, overdracht, empathie en autonomie. En je reflecteer voortdurend:

  • op jezelf als mens en wat je zelf meeneemt in het contact,
  • op jouw ontwikkeling in de rol van coach, trainer of leider, en
  • op wat er in het contact, in de relatie met de ander gebeurt.

Het model van de Zes Houdingen is hierbij een effectief handvat en reflectie-instrument.

Als trainer ben ik een continu voorbeeld van mijn gedachtegoed over de begeleidingsrelatie en de Zes Houdingen. Deze staan in mijn boeken Wisselende contacten: de ontmaskering van de coachingsrelatie en Relationele verleidingen: empathisch begeleiden van groepen. zien.

‘Ik heb van je geleerd, als persoon en professional, je kracht, je kwetsbaar zijn en de wijze waarop die beiden zich mogen verstrengelen, je warmte… en dat alles neem ik mee op mijn verdere pad.’

Marianne Burggraaff

trainer

boek voor trainers, teamcoaches en opleiders

Van de oordeelvrije Praatpaal tot de provocatieve Uitdager

Meestal wordt de houding van De Uitdager, waarin je paradoxale en provocatieve interventies pleegt, het spannends gevonden. In de Leergang Coachen vanuit zes houdingen en de Leergang Coachend Leiderschap werken we naar die houding toe. In de Workshop De Uitdager gaan we gelijk de speelsheid en luchtige diepgang in. Daarnaast is er de Workshop Empathisch Leiderschap. We werken in een open en veilige sfeer, met ruimte voor stilte en bezinning, maar ook voor humor en (zelf)relativering. Als je doorklikt op de Leergang of Workshop van je voorkeur, krijg je meer beeld en gevoel bij wat je kunt verwachten.

Voor organisaties ontwikkel ik trainingen op maat en begeleid ik intervisiebijeenkomsten.

coachen, trainen en coachend leidinggeven

vanuit wezenlijk contact met jezelf en de ander
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl