Workshops en leergangen

voor coaches, trainers, coachende leiders, opleiders en andere begeleiders
Ja, ik wil meedoen!Eerst even telefonisch contact.

Trainingen begeleiden

Met mijn workshops en leergangen richt ik mij op professionele begeleiders die wezenlijke verdieping zoeken. Die meer willen halen uit de begeleidingsrelatie als instrument. Die hun eigen vrije coachstijl verder willen ontwikkelen. En die op liedevolle en speelse wijze hun coachees wat meer willen uitdagen (provocatief).

Trainingen coachen

Bekijk de video om te weten wat de kern is van mijn trainingen coachen.

Trainingen voor coaches, trainers, opleiders, begeleiders en leiders

Tijdens mijn trainingen en workshop leer en reflecteer je op verschillende niveaus: je persoonlijke bewustwording, je ontwikkeling als coach, trainer of leider en op wat er in de interactie in de groep gebeurt. Je onderzoekt je eigen innerlijke houding en hoe je daarmee je verhouding met de Ander vormgeeft. Ieder contact in het hier en nu is daarbij ‘materiaal’. Als trainer laat ik voortdurend zelf de zes coachhoudingen uit mijn eerste boek Wisselende contacten zien. En we oefenen met de houdingen en de bijbehorende interventies.

Meestal wordt de houding van De Uitdager, waarin je paradoxale en provocatieve interventies pleegt, het spannends gevonden. In de Leergang Coachen vanuit zes houdingen en de Leergang Coachend Leiderschap werken we naar die houding toe. In de Workshop De Uitdager gaan we gelijk de speelsheid en luchtige diepgang in. We werken in een open en veilige sfeer, met ruimte voor stilte en bezinning, maar ook voor humor en (zelf)relativering. Als je doorklikt op de Leergang of Workshop van je voorkeur, krijg je meer beeld en gevoel bij wat je kunt verwachten. Ik begeleid ook intervisiebijeenkomsten.

‘Ik heb van je geleerd, als persoon en professional, je kracht, je kwetsbaar zijn en de wijze waarop die beiden zich mogen verstrengelen, je warmte…… en dat alles neem ik mee op mijn verdere pad.’

Marianne Burggraaff

trainer

‘Ik heb nu zelf gevoeld hoe ik als trainer het best om kan gaan met weerstand in de groep.’

Lees het verhaal van Ron

Lees meer reacties van deelnemers

Echt contact

Elkaar echt zien en horen vergt bewustZijn en is de basis voor:

  • effectieve communicatie
  • stimulerende samenwerking
  • bezielend coachen en leiden
  • een gezonde organisatie
  • floreren van jezelf en de Ander
  • goede relaties

Over de coachingsrelatie

 

coachen, trainen en coachend leidinggeven

vanuit wezenlijk contact met jezelf en de ander
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl