Relatietherapie

herstellen, eindigen of herdefiniëren van de relatie
klik hier voor contact

Relatietherapie of relatiecoaching?

Wat is het verschil tussen relatietherapie en relatiecoaching? Als jullie de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden, ben ik graag jullie relatietherapeut.

  • Zitten jullie in een acute relatiecrisis of gaat het al langer niet goed?
  • Gaan jullie scheiden en willen jullie dat goed doen?
  • Zoeken jullie naar een manier om het co-ouderschap goed vorm te geven?

Als jullie niet echt een relatieprobleem hebben, maar je relatie wilt onderhouden of verdiepen, kijk dan bij relatiecoaching.

Kunnen we snel terecht?

Ja, jullie kunnen op zeer korte termijn bij mij terecht. Relatieproblemen kunnen we maar beter snel  aanpakken. Hoe eerder, hoe beter, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. We stemmen telefonisch met elkaar af of ik de juiste persoon ben voor jullie en dan maken we gauw een afspraak.

Wat is relatietherapie?

Jullie veranderen als mens en daarmee ook jullie relatie. Soms vergt een heftige gebeurtenis een herdefiniëring van de relatie. En soms past het niet meer samen. Dan wil je prettig uit elkaar. Hierbij begeleid ik jullie graag als jullie relatietherapeut. Voorwaarde is wel dat jullie allebei bereid zijn om over jezelf – je eigen gedrag, gedachten en gevoelens – na te denken.

Hoe gaat relatietherapie?

Jullie probleem is het beginpunt van de therapie. We onderzoeken met elkaar wat er precies gebeurt en wat jullie zouden willen. Ik stem mij af op jullie en dan ontwikkelt zich een organisch proces. Daardoor is iedere therapiesessie weer anders. Ik werk eclectisch en vanuit de zes coachhoudingen en dus ook provocatief.

Wat levert therapie op?

In eerste instantie brengt het rust in een heftige situatie. Daarna krijgen jullie meer inzicht in elkaars behoeften en wensen. En jullie leren deze uit te spreken naar elkaar.

Het kan ook zijn dat jullie niet samen blijven, dan zal het helpen om vloeiend te scheiden.

Kijk ook naar de miniretraite

Wat kost relatietherapie?

Losse gesprekken kosten €160,- per uur (excl. 21% BTW). Strippenkaart: we voeren acht gesprekken en jullie betalen zeven gesprekken. Deze acht gesprekken kosten jullie dan €1.120,- exclusief 21% BTW. Dit zijn particuliere tarieven. Zakelijk kost een uur coaching € 195,- per uur, exclusief 21% BTW.

‘Karen heeft ons tijdens het coachtraject gespiegeld met ons gedrag, emoties en met name behoeften die eronder liggen. Hierdoor zijn wij niet alleen als stel tot inzichten gekomen over onze patronen, maar ook als individuen. Haar manier van coaching gaat gepaard met veel humor, zonder het weg te lachen, duidelijke observaties en hier en daar provocatie om de spiegel duidelijk te zien en te voelen. Wij zullen haar zeker op blijven zoeken en raden haar dan ook zeker aan!’

Merel & Lex

Locatie WG Plein

Ik ontvang je graag in het Amsterdams Ondernemers centrum (AOC) op het WG Plein:

 

 

Locatie Amsterdam bij CS

Of in Amsterdam aan de Kromme Waal 9, op een paar minuten lopen van het Centraal Station:

 

Amsterdamse Bos

Ook doe ik graag een wandelend coachingsgesprek met je in het Amsterdamse bos. We spreken dan af bij de Bosbaan, waar je goed kunt parkeren.

Locatie Hooghalen

Daarnaast is er mijn Drentse locatie. In alle rust, binnen of buiten. Vanuit mijn huisje aan het bos, kunnen we prachtig wandelen door de Drentse natuur:

 

Je relatie herdefiniëren of eindigen

is een natuurlijke stap op jullie levenspad
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl