Relatieretraite van twee dagen

geeft een liefdevolle boost aan jullie relatie
klik hier voor contact

Relationele verlangens

  • Zijn jullie op zoek naar (een diepere) verbinding ?
  • Zouden jullie graag beter met elkaar willen communiceren (over jullie verlangens en behoeften)?
  • Laat jullie fysieke intimiteit wel wat te wensen over?
  • Willen jullie elkaar in alle rust (her)ontdekken?

BV gezin of geliefden?

In de drukte van het bestaan raken we het contact met onszelf en elkaar gemakkelijk kwijt. Voor je het weet ben je meer een BV gezin dan liefdespartners of leef je als broer en zus een beetje langs elkaar heen. Vroeg of laat kan dan het verlangen weer opbloeien naar ‘die goede oude tijd’, toen jullie elkaar nog echt zagen en begeerden. Maar hoe pak je die draad weer op?

Liefdevol fundament

Het kan ook dat jullie elkaar juist net hebben leren kennen en dat jullie een liefdevol fundament willen leggen onder jullie beginnende relatie. Mogelijk hebben jullie gemerkt dat er al snel oude patronen en gevoelens in jullie nieuwe relatie sluipen. Of misschien vonden jullie het altijd al lastig om open te communiceren over intieme zaken.

Rust en intimiteit

Hoe mooi is het dan om samen in de rust van de Drentse natuur samen op een intiem avontuur te gaan onder begeleiding van een zeer ervaren relatiecoach? Jullie individuele en gezamenlijke behoeften staan centraal in het proces. Ik begeleid jullie bij het praten, reflecteren en oefeningen doen met elkaar. We werken soms zowel binnen als buiten. Soms in stilte. Met jullie geest en lichaam.

Hoe ziet de retraite eruit?

Jullie arriveren rond het middaguur en ik ontvang jullie met een lunch. Dan gaan we met elkaar aan de slag. Tegen etenstijd laat ik jullie met rust. Het huisje met de grote tuin aan het bos, is dan voor jullie. Er is eten. Er is rust. Er is natuur. En er zijn nieuwe inzichten, gevoelens en handvatten. Jullie gaan er lekker mee aan de slag. Of niet. Jullie laten het allemaal bezinken op de manier die bij jullie past.

48 uur aandacht voor elkaar

De volgende ochtend kom ik weer naar jullie toe. De ervaring leert dat dit vaak het moment is van de echte verdieping. Soms emotioneel, soms pijnlijk, meestal bevrijdend en soms heerlijk. Ieder mens, ieder stel en ieder proces is weer anders. Na de gezamenlijke lunch vertrek ik weer en kunnen jullie nog een hele dag genieten van het huisje midden in de Drentse natuur. Meer foto’s zie je hier.

Jullie begeleider

Ik, Karen Walthuis, begeleid jullie tijdens deze retraite. Hierbij maak ik gebruik van mijn doorleefde kennis, wijsheid en ervaring op zowel relationeel, psychologisch, lichamelijk en spiritueel gebied. Lees meer over mijn achtergrond.

Ik stem mij steeds op jullie af en werk organisch en intuïtief vanuit mijn model van Zes Houdingen.

Investering retraite

 Relatieretraite:    € 1.495,-
Weekendtoeslag: €   200,-
inclusief 21% BTW

Dit tarief is inclusief alles: begeleiding, twee dagen verblijf in het huisje aan het bos, een gevulde koelkast en lunch bij aankomst. Iedere extra nacht verblijf in het huisje kost €  100,-.

tot jezelf en elkaar komen

in de Drentse natuur
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl