Intervisiebegeleiding

voor coaches, trainers, adviseurs en andere leergierige professionals
Neem contact op voor meer informatie

Intervisiebegeleiding

Met en van elkaar leren, reflecteren op jezelf in situaties en onderzoeken van alternatieve benaderingen; dat is wat er tijdens intervisie gebeurt. Als begeleider zorg ik voor een effectieve en diepgaande leerervaring in een open en veilige sfeer. Hierbij stem ik voortdurend af op de behoeften van de groep.

‘Ik keek uit naar de intervisie, die vooral boeiend werd door Karens manier van begeleiding. Ze heeft me vaak tot nadenken aangespoord, ook nog lang na de intervisie bijeenkomsten’. Lees meer.

Esther de Ruiter

Iets voor jou of je organisatie?

Kan ik jullie helpen met het opzetten van intervisie-bijeenkomsten waar mensen echt veel van elkaar leren? Zullen we dan een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking?

Lees over enkele opdrachtgevers en opdrachten en meer reacties van deelnemers.

Intervisie voor:

  • leiders
  • trainers & coaches
  • adviseurs & verandermanagers
  • andere professionals

 

‘Karen begeleidt niet alleen prima de intervisies, maar ik word echt slimmer van haar!’

Klik en lees verder over de ervaring van trainer Jan Meijs

Methodiek

De casuïstiek en de behoeftes van de deelnemers aan de intervisie staan steeds centraal. Na inventarisatie daarvan kiezen we de manier waarop we er met elkaar aan de slag gaan. Ik reik intervisie- methodieken aan, die de collega’s later zelf kunnen gebruiken. Net als mijn model van de zes houdingen.

Contact in het hier en nu

Een trainer vertelde mij hoe hij tijdens de intervisie zelf ervaren heeft hoe om te gaan met weerstand in de groep. Zijn verhaal illustreert de gelaagdheid van het intervisieproces. Het contact in het hier en nu als spiegel voor andere situaties. Lees erover in mijn blog ‘Gezien in intervisie’.

intervisiebegeleiding

met focus, liefde, humor en diepgang
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl