Coaching

transformationeel, intuïtief & provocatief
Klik hier voor contact

Heb je behoefte aan coaching?

  • Wil je je meer ontspannen voelen in de hectiek van het bestaan?
  • Wil je jezelf ontwikkelen als professional en/of als mens?
  • Wil je jouw communicatie verbeteren, meer verbindend maken? 
  • Wil je leren omgaan met een narcistisch persoon of begeleiding bij jouw herstel?
  • Wil je meer genieten van jouw HB, HS, of jouw andere anderszijn?
  • Of heb je andere redenen een liefdevolle en uitdagende coach te zoeken?
  • Ben je zelf coach en zoek je begeleiding? Zie dan ook: supervisie.
  • Heeft je relatie aandacht nodig? Zie dan: relatiecoaching.
  • Zoek je een coach voor je team? Lees dan verder op: teamcoaching.

Wanneer beginnen we?

Als je me belt, kunnen we op vrij korte termijn al een afspraak hebben. We stemmen van te voren telefonisch al een beetje af of ik de geschikte coach voor je ben op dit moment. Vervolgens maken we een afspraak voor een half uur kennismaking (kosteloos) en als het goed genoeg voelt, gelijk een uur coaching (betaald). Je kunt ook eerst nog wat meer lezen over mij en luisteren naar wat interviews.

Mijn coachingsstijl:

Hoe gaat zo’n coachsessie?

Ieder gesprek is anders. Je kunt kiezen of je buiten wilt wandelen of binnen wilt zitten. We kunnen afspreken in Amsterdam of in Hooghalen (Drenthe). Onder aan deze pagina zie je de verschillende locaties.

Tijdens de coaching luister ik intens naar je. Met al mijn zintuigen en door je woorden heen. Soms stel ik (socratische) vragen of houd ik je een spiegel voor. Dan weer doen we een (mindfulness)oefening. En net als je denkt dat het je te soft begint te worden, daag ik je met humor, speelsheid en fantasie uit om jezelf en je coachvraag in een ander perspectief te plaatsen. Zo kom je tot je eigen inzichten. En soms reik ik je de mijne aan. Als dat je behoefte is, tenminste. Misschien maken we een kernkwadrant of oefenen een gesprek waar je tegenop ziet

Transformationeel coachen

Jouw werkelijke behoefte en doelstelling staan centraal. Ik stem mij op jou af en dan gebeurt er wat… Je kunt mijn manier van coachen transformationeel noemen. Je leert jezelf te observeren en over jezelf na te denken. Je leert te leren van jezelf. Zo haal je je eigen doelen steeds gemakkelijker. Je ontdekt je wezenlijke verlangens en behoeften. Je wordt bewuster en vrijer, je opent je geest en hart wat verder. Zo krijgt je verhouding met jezelf, met anderen en met het leven steeds meer helderheid, warmte en kleur.

Eclectisch en provocatief coachen

Mijn aanpak is eclectisch. Dat betekent dat ik van allerlei verschillende gedachtegoeden en stromingen gebruik maak, afhankelijk van mijn inschatting van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling. Tijdens het gesprek schakel ik tussen de zes coachhoudingen, zoals ik die in mijn eerste boek Wisselende contacten beschreven heb. Van de houding van de Boeddhist (Mindful coachen) tot die van de Uitdager (Provocatief Coachen).

Narcisme op NPOradio1

Narcisme is een veelgebruikt woord, maar wat is het nou eigenlijk? Wil je meer weten over narcisme en hoe je er functioneel mee om kunt gaan? Lara Lauwigi interviewde mij hierover op NPOradio1 in de Nacht van Zwart. 

Beluister de podcast over NARCISME

Jouw investering

Coaching & supervisie

Zakelijk:                € 195,-
Particulier:            € 160,-
tarieven per uur excl. 21% BTW

Strippenkaart:      € 1120,-  excl.21%BTW (8 gesprekken van een uur, alleen voor particulieren)

Karen haalde het beste uit me naar voren, op een natuurlijke manier. Ze liet me het zelf doen. Ze prikkelde me, door oprechte vragen te stellen, voorbeelden te geven en bellen door te prikken. Ze is deskundig, heeft humor en is eerlijk.

Lees meer reacties van coachees.

Bregje van de Ven

dansdocent

Mini-retraite

Wil je de diepte in met je ontwikkeling? Kom dan naar mijn locatie in Hooghalen voor een individuele miniretraite van 4 of 24 uur. 

We maken gebruik van de rust van de prachtige Drentse natuur: in mijn huisje, tuin, op de heide en in de bossen.

Locatie WG Plein

Ik ontvang je graag in het Amsterdams Ondernemers centrum (AOC) op het WG Plein:

 

 

Locatie Amsterdam bij CS

Of in Amsterdam aan de Kromme Waal 9, op een paar minuten lopen van het Centraal Station:

 

Amsterdamse Bos

Ook doe ik graag een wandelend coachingsgesprek met je in het Amsterdamse bos. We spreken dan af bij de Bosbaan, waar je goed kunt parkeren.

Locatie Hooghalen

Daarnaast is er mijn Drentse locatie. In alle rust, binnen of buiten. Vanuit mijn huisje aan het bos, kunnen we prachtig wandelen door de Drentse natuur:

 

Vooruitkomen door even stil te staan

Leren leren van jezelf
Bel me voor afstemming of afspraakOf mail me