Coaching

transformationeel, intuïtief & provocatief
Klik hier voor contact

Heb je behoefte aan coaching?

 • Wil je je meer ontspannen voelen in de hectiek van het bestaan?
 • Ben je op zoek naar wat je echt wilt in je leven en werk?
 • Voel je dat je nu iets moet doen om straks burn-out te voorkomen?
 • Verlang je ernaar je contact met jezelf en anderen verbeteren?
 • Of heb je andere redenen een liefdevolle, uitdagende coach te zoeken?
 • Ben je zelf coach en zoek je begeleiding? Zie dan ook: supervisie.
 • Heeft je relatie aandacht nodig? Zie dan: relatiecoaching.
 • Zoek je een coach voor je team? Lees dan verder op: teamcoaching.

‘In het gelijkwaardige contact van mens tot mens laat Karen mij inzien dat alles er mag zijn. Ik voel me daardoor gesteund, en voel kracht en vreugde.’

Peter Ruijgrok

ingenieur, Antea Group

Transformationeel coachen

Jouw werkelijke behoefte en doelstelling staan centraal. Ik stem mij op jou af en dan gebeurt er wat… Je kunt mijn manier van coachen transformationeel noemen. Je leert jezelf te observeren en over jezelf na te denken. Je leert te leren van jezelf. Zo haal je je eigen doelen steeds gemakkelijker. Je ontdekt je wezenlijke verlangens en behoeften. Je wordt bewuster en vrijer, je opent je geest en hart wat verder. Zo krijgt je verhouding met jezelf, met anderen en met het leven steeds meer helderheid, warmte en kleur.

Eclectisch en provocatief coachen

Mijn aanpak is eclectisch. Dat betekent dat ik van allerlei verschillende gedachtegoeden en stromingen gebruik maak, afhankelijk van mijn inschatting van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling. Tijdens het gesprek schakel ik tussen de zes coachhoudingen, zoals ik die in mijn eerste boek Wisselende contacten beschreven heb. Van de houding van de Boeddhist (Mindful coachen) tot die van de Uitdager (Provocatief Coachen).

Wanneer beginnen we?

Als je me belt, kunnen we op vrij korte termijn al een afspraak hebben. We stemmen van te voren telefonisch al een beetje af of ik de geschikte coach voor je ben op dit moment.

Je kunt ook eerst nog wat meer lezen over mij en luisteren naar wat interviews.

Hoe gaat zo’n coachsessie?

Ieder gesprek is anders. Je kunt kiezen of je buiten wilt wandelen of binnen wilt zitten. Onder aan deze pagina zie je de verschillende locaties.

Tijdens de coaching luister ik intens naar je. Met al mijn zintuigen en door je woorden heen. Soms stel ik (socratische) vragen of houd ik je een spiegel voor. Dan weer doen we een (mindfulness)oefening. En net als je denkt dat het je te soft begint te worden, daag ik je met humor, speelsheid en fantasie uit om jezelf en je coachvraag in een ander perspectief te plaatsen. Zo kom je tot je eigen inzichten. En soms reik ik je de mijne aan. Als je dat wilt. 

Jouw investering

Coaching & supervisie

Zakelijk:                € 195,-
Particulier:            € 160,-
tarieven per uur excl. 21% BTW

Strippenkaart:      € 1120,-  excl.21%BTW
(8 gesprekken van een uur, alleen voor particulieren)

Mijn coachingsstijl:

 • transformationeel
 • eclectisch & provocatief
 • intuïtief & analytisch
 • liefdevol confronterend
 • nuchter spiritueel
 • zacht zakelijk
 • mindful & organisch

Karen haalde het beste uit me naar voren, op een natuurlijke manier. Ze liet me het zelf doen. Ze prikkelde me, door oprechte vragen te stellen, voorbeelden te geven en bellen door te prikken. Ze is deskundig, heeft humor en is eerlijk.

Lees meer reacties van coachees.

Bregje van de Ven

dansdocent

Mini-retraite

Wil je de diepte in met je ontwikkeling? Kom dan naar mijn huisje aan het bos in Hooghalen voor een miniretraite. We maken gebruik van de prachtige Drentse natuur: in mijn tuin en op de heide en in de bossen. Het is een individuele retraite, dus alles is volledig op jou afgestemd. Of op jou en je partner als je samen komt.

Voor begeleiders

Begeleid je anderen met veel liefde en plezier bij hun ontwikkeling en zou je zelf weer eens die warme en scherpe aandacht willen ontvangen? Ben je toe aan een wezenlijke stap in je eigen ontwikkeling? Of wil je effectiever leren werken met de begeleidingsrelatie?
Zie dan ook: supervisie.

 VIPcoaching

Ben je klaar voor een diepgaande transformatie? Om jezelf te bevrijden van alles dat je belemmert om helemaal tot bloei te komen? Wil je het leven ten volle te leven? Wil je graag veel persoonlijke aandacht en ben je bereid serieus te investeren in jezelf? Dan is VIPcoaching iets voor jou.

Locatie WG Plein

Ik ontvang je graag in het Amsterdams Ondernemers centrum (AOC) op het WG Plein:

 

 

Locatie Amsterdam bij CS

Of in Amsterdam aan de Kromme Waal 9, op een paar minuten lopen van het Centraal Station:

 

Amsterdamse Bos

Ook doe ik graag een wandelend coachingsgesprek met je in het Amsterdamse bos. We spreken dan af bij de Bosbaan, waar je goed kunt parkeren.

Locatie Hooghalen

Daarnaast is er mijn Drentse locatie. In alle rust, binnen of buiten. Vanuit mijn huisje aan het bos, kunnen we prachtig wandelen door de Drentse natuur:

 

Vooruitkomen door even stil te staan

Leren leren van jezelf
Bel me voor afstemming of afspraakOf mail me