Intervisiebegeleiding

voor leiders, coaches, trainers en andere professionals
tulpen intervisie

Intervisie / groepssupervisie

Met en van elkaar leren, reflecteren op jezelf in situaties en onderzoeken van alternatieve benaderingen; dat is wat er tijdens intervisie gebeurt. Als begeleider zorg ik voor een effectieve en diepgaande leerervaring in een open en veilige sfeer. Hierbij stem ik voortdurend af op de behoeften van de groep. Er ontstaat een organisch proces waarbij we methoden en structuren gebruiken, die op dat moment het meest passend zijn.

‘Ik keek vaak uit naar de intervisie, die vooral boeiend werd voor mij door Karens manier van begeleiding. Ze heeft me vaak tot nadenken aangespoord, ook nog lang na de intervisie bijeenkomsten’. Lees meer.

Esther de Ruiter

Trainer & Coach

Voor leiders

‘Des te hoger de functie, des te groter de kans op blindspots’, schrijft Ben Tiggelaar op 9 februari jl. in het NRC. Hij wijst op het belang van feedback en zelfkennis, dat toeneemt naarmate leiders hoger in de boom zitten. Meer kun je lezen in zijn prikkelende column ‘Iedereen heeft blinde vlekken (maar zelf zie ik ze niet). Waar haal je echter de tijd en een geschikte sparringpartner vandaan?

Intieme groep op hoog niveau

Ik bied je drie sparringpartners op je eigen niveau en een prikkelende coach tegelijk aan in de door mij samengestelde intervisiegroepen voor leiders! Vier keer per jaar komen we een dagdeel bij elkaar op mijn stilteplekje bij de Drentse heide.

Diversiteit, veiligheid en inspiratie

Met leiders van je eigen niveau en uit verschillende branches, tot jezelf komen, reflecteren, onderzoeken en elkaar steunen en uitdagen. Dankzij de diversiteit aan ideeën en ervaringen, verbreedt ieder zijn blik op zichzelf, de Ander en de wereld. Met mijn afgestemde begeleiding garandeer ik een intens en diepgaand proces (met ook nog wat humor en (zelf)relativering).

Intervisie voor:

  • leiders
  • trainers & coaches
  • adviseurs &verandermanagers
  • andere professionals
  • open inschrijving
  • in-company

 

‘Karen begeleidt niet alleen prima de intervisies, maar ik word echt slimmer van haar!’

Klik en lees verder over de ervaring van trainer Jan Meijs

Iets voor jou of je organisatie?

Zullen we dan een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking? Je kunt me mobiel bereiken op: T:  06 24772669
of even mailen.

Lees over enkele opdrachtgevers en opdrachten en reacties van deelnemers.

 Gelaagdheid in het hier en nu

Een trainer vertelde mij hoe hij tijdens de intervisie zelf ervaren heeft hoe om te gaan met weerstand in de groep. Zijn verhaal illustreert de gelaagdheid van het intervisieproces. Het contact in het hier en nu als spiegel voor andere situaties. Lees erover in mijn blog ‘Gezien in intervisie’.

een organisch proces afgestemd op jullie behoeften

leren met en van elkaar