Relatiecoaching

communiceren en leren in de relatie
klik hier voor contact

Relatiecoaching

  • Willen jullie weer echt contact, je weer fijn voelen samen?
  • Willen jullie samen ontwikkelen in en dankzij jullie relatie?
  • Of misschien gaan of zijn jullie uit elkaar en hebben jullie kinderen?

In ons hectische bestaan verwaarlozen we makkelijk het contact met elkaar. Ik begeleid jullie graag bij het herstellen en/of verdiepen van jullie contact met jezelf en elkaar. (Toekomstige) ex-partners ondersteun ik bij het functioneel communiceren met elkaar, in het belang van de kinderen. Ook als je een alternatieve relatievorm gekozen hebt (polyamoreus, open, etc), ben je van harte welkom.

Relatie-APK

Hoe mooi zou het zijn als jullie regelmatig een relatie-APK zouden doen? Ook relaties hebben onderhoud nodig, immers. Bovendien leren jullie veel over jezelf en elkaar. Jullie worden vrijer in het contact met elkaar. Zo houden jullie het gevoel van grip op je eigen (liefdes)leven. De liefde glipt dan niet zomaar weg…

Onderzoek en oefening

In de gesprekken onderzoeken we jullie patronen, (onbewuste) verwachtingen en aannames, gevoelens en verlangens. Er ontstaat helderheid in wat van wie is. En in wat van nu en wat van vroeger is. En hoe jullie daar nu en in de toekomst optimaal mee om kunnen gaan.
Hiernaast kun je doorklikken naar  blogs en een artikel die mijn visie op relaties weerspiegelen.

Dit levert het je op:

  • je verlangens beter kennen en uiten
  • meer contact en intimiteit
  • opener en vrijer communiceren
  • dieper inzicht in jezelf en elkaar
  • functioneler omgaan met conflicten
  • empathische communicatieve vaardigheid
  • je vanuit autonomie kunnen verbinden

APK-pakket

Ik voer in totaal acht gesprekken met jullie, naar wens beginnend en eindigend met ieder een individueel gesprek of allemaal gezamenlijk. Deze 8 gesprekken kosten jullie €1050,- (excl. 21% BTW). Losse gesprekken kunnen ook: €150,- per uur (excl. 21% BTW). Of jullie kiezen voor de miniretraite

Locaties:  Amsterdam of Hooghalen.

Karen heeft ons tijdens het coachtraject gespiegeld met ons gedrag, emoties en met name behoeften die eronder liggen. Hierdoor zijn wij niet alleen als stel tot inzichten gekomen over onze patronen, maar ook als individuen. Haar manier van coaching gaat gepaard met veel humor, zonder het weg te lachen, duidelijke observaties en hier en daar provocatie om de spiegel duidelijk te zien en te voelen. Wij zullen haar zeker op blijven zoeken en raden haar dan ook zeker aan! 

Merel & Lex

Stilstaan bij jezelf in de relatie

een bron van liefde, leren en levensplezier