VIP coaching

Transformationeel en intens
klik hier voor contact

Wil jij:

  • nu echt die doorbraak ervaren?
  • je volledige potentieel gaan benutten?
  • leven met de handrem eraf?
  • die overbodige ballast, die je al zo lang met je meezeult, achterlaten?
  • de stemmen die je tegenhouden tot zwijgen brengen?
  • je kwaliteit van leven behoorlijk verbeteren?

VIP coaching

Als jij ten volle wilt leven, bevrijd van remmingen, en echt in jezelf wilt investeren, dan is dit iets voor je.
Drie maanden lang sta ik tot je beschikking:

  • dagelijks contact per (beeld)telefoon, app of mail, indien gewenst
  • iedere week een coachingsgesprek
  • twee keer een 24-uurs retraite in Drenthe

‘Ik heb van je geleerd, als persoon en professional, je kracht, je kwetsbaar zijn en de wijze waarop die beiden zich mogen verstrengelen, je warmte… en dat alles neem ik mee op mijn verdere pad.’

Marianne Burggraaff

trainer

Transformationeel coachen

Jouw werkelijke behoefte en doelstelling staan centraal. Ik stem mij op jou af en dan gebeurt er wat… Je kunt mijn manier van coachen transformationeel noemen. Je leert jezelf te observeren en over jezelf na te denken. Je leert te leren van jezelf. Zo haal je je eigen doelen steeds gemakkelijker. Je ontdekt je wezenlijke verlangens en behoeften. Je wordt bewuster en vrijer, je opent je geest en hart wat verder. Zo krijgt je verhouding met jezelf, met anderen en met het leven steeds meer helderheid, warmte en kleur.

Mijn aanpak is eclectisch. Dat betekent dat ik van allerlei verschillende gedachtegoeden en stromingen gebruik maak, afhankelijk van mijn inschatting van jouw vraag, behoefte en fase in je ontwikkeling.

Mindful en provocatief coachen

Tijdens het gesprek schakel ik tussen de zes coachhoudingen, zoals ik die in mijn eerste boek Wisselende contacten beschreven heb. Van de houding van de Boeddhist (Mindful coachen) tot die van de Uitdager (Provocatief Coachen).

Soms stel ik (socratische) vragen of houd ik je een spiegel voor. Dan weer reik ik je een analyse, kennis of ervaring aan of doen we een rollenspel. Tijdens wandelingen  gebruiken we ook  de natuur en de omgeving. Zeker tijdens de miniretraite, waarin stilte en mindfulness oefeningen verdieping geven. En net als je denkt dat het je te soft begint te worden, daag ik je met humor uit om jezelf en je coachvraag in een ander perspectief te plaatsen. Met liefde, speelsheid, fantasie, drama en absurditeit prikkel ik je dan om te komen tot je eigen inzichten en antwoorden. 

De 24 uurs retraites

Naast de wekelijkse coachings-gesprekken, doen we ook twee miniretraites. Met een lekkere lunch ontvang ik je in mijn huisje aan het bos in Hooghalen. De volgende dag vertrek je ook weer na de lunch. Je slaapt in een B&B. We wandelen, praten, zijn stil, mediteren, doen inquiries, of wat je maar nodig lijkt te hebben om daar te komen waar je wilt zijn.

De drentse natuur

 Soms zeggen (bewegende) beelden meer dan woorden…

 

 

Op de prachtige heide van Hooghalen heb ik, tussen de Schotse Hooglanders, een inspirerende miniretraite met Karen Walthuis gehad. Op een zonnige middag heb ik ervaren hoe je in stilte komt tot nieuwe inzichten over jezelf en hoe je echt kan ontspannen.‘ 

Peter Kooistra

Projectmanager, Antea Group

Zullen we even afstemmen?

Als dit je aanspreekt, dan maak ik graag een afspraak met je. 

Je kunt natuurlijk ook eerst even bellen om wat nader af te stemmen of ik de geschikte coach voor je ben op dit moment.

Of lees eerst nog wat meer over mij en luister naar wat interviews door hier te klikken. 

Investering VIP coaching

Particulier:
€ 7.750,-  (excl. 21% BTW)
Zakelijk:
€ 9.750,-  (excl. 21% BTW)

Dit is voor 12 coachingsgesprekken, dagelijks contact, twee 24-uurs retraites, vier lunches en het boek ‘Hoe word ik echt rijk?. 

Exclusief overnachtingen

Locatie WG Plein

Ik ontvang je graag in het Amsterdams Ondernemers centrum (AOC) op het WG Plein:

 

 

Locatie Amsterdam bij CS

Of in Amsterdam aan de Kromme Waal 9, op een paar minuten lopen van het Centraal Station:

 

Amsterdamse Bos

Ook doe ik graag een wandelend coachingsgesprek met je in het Amsterdamse bos. We spreken dan af bij de Bosbaan, waar je goed kunt parkeren.

Locatie Hooghalen

Daarnaast is er mijn Drentse locatie. In alle rust, binnen of buiten. Vanuit mijn huisje aan het bos, kunnen we prachtig wandelen door de Drentse natuur:

 

Volledig tot je recht komen in het leven

door te investeren in jezelf
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl