Relatiecoaching in Drenthe

samen ontwikkelen
klik hier voor contact

Relatiecoaching of relatietherapie?

Wat is het verschil tussen relatiecoaching en relatietherapie? Als jullie de volgende vragen met ‘ja’ beantwoorden, ben ik graag jullie relatiecoach.

  • Verlangen jullie ernaar echt contact en intimiteit te ervaren met elkaar?
  • Komen jullie in patronen waar jullie liever uit willen?
  • Willen jullie je samen ontwikkelen in de relatie?
  • Heeft jullie relatie een onderhoudsbeurt nodig?

Als jullie een relatiecrisis ervaren, kijk dan verder op relatietherapie.

Contact verdiepen

In ons hectische bestaan verwaarlozen we makkelijk het contact met elkaar. Ik begeleid jullie graag bij het herstellen en/of verdiepen van jullie contact met jezelf en elkaar. Ook als je een alternatieve relatievorm gekozen hebt (polyamoreus, open, etc), ben je van harte welkom.

Wat is relatiecoaching?

Relaties hebben onderhoud nodig. Jullie veranderen, dus jullie relatie ook. Bovendien worden in de liefdesrelatie oude patronen en pijnen getriggerd. Deze kunnen jullie uit elkaar drijven. Met relatiecoaching kunnen die triggers juist een bron van  groei en zelfbevrijding worden.

Karen Provocatief Coach

Hoe gaat relatiecoaching?

Samen onderzoeken we jullie patronen, verwachtingen, aannames, gevoelens en verlangens. Dat doe ik met vragen, door jullie een spiegel voor te houden, of een oefening te doen. Ik werk eclectisch en vanuit zes coachhoudingen. Soms zal ik jullie provocatief coachen: met humor en liefde een beetje uitdagen.

Wat levert coaching op?

  • je verlangens beter kennen en uiten
  • meer contact en intimiteit
  • opener en vrijer communiceren
  • dieper inzicht in jezelf en elkaar
  • handvatten om samen verder te groeien.
  • verbinding vanuit autonomie

Relatiecoaching in Drenthe

Om in alle rust met jullie te werken aan jullie relatie, ontvang ik jullie graag in mijn huisje aan het bos in Hooghalen. Bij geschikt weer kunnen we in de tuin zitten en wandelen over de heide en door de bossen. De rustgevende natuur om ons heen faciliteert het proces enorm.

Deze locatie is daarom ook zo heerlijk voor de miniretraite. Dan werken we een halve of een hele dag met elkaar, zodat we lekker de diepte in kunnen gaan. En optimaal gebruik kunnen maken van de stilte en de natuur.

Wat kost relatiecoaching?

We voeren in totaal acht gesprekken. Deze acht gesprekken kosten jullie €1050,- (excl. 21% BTW).

Losse gesprekken kunnen ook, dan kost het €150,- per uur (excl. 21% BTW). Of jullie kiezen voor de miniretraite

‘Karen heeft ons tijdens het coachtraject gespiegeld met ons gedrag, emoties en met name behoeften die eronder liggen. Hierdoor zijn wij niet alleen als stel tot inzichten gekomen over onze patronen, maar ook als individuen. Haar manier van coaching gaat gepaard met veel humor, zonder het weg te lachen, duidelijke observaties en hier en daar provocatie om de spiegel duidelijk te zien en te voelen. Wij zullen haar zeker op blijven zoeken en raden haar dan ook zeker aan!’

Merel & Lex

Even stilstaan met elkaar

om vrolijker verder te gaan.
direct contact: 06 24772669mail: karen@karenwalthuis.nl